Reșouri de gătit cu gaz

Reșou Olimpia 2
Reșoul pentru gătit model Olimpia 2 este alegerea perfectă pentru familiile mai puțin numeroase sau pentru cei care gătesc ocazional. Este dotat cu două arzătoare pentru gătit pe plită, se alimentează cu gaz și are instalate duze pentru GPL. Plita și grătarul sunt emailate, ceea ce-i crește reșoului durata de viață și îl face mai ușor de întreținut. Tabla din care e fabricat capacul este vopsită în câmp electrostatic, pentru o durată de exploatare crescută.
Reșou Olimpia 1
Reșoul model Olimpia 1 se adresează celor care caută soluții practice, rapide și cât mai avantajoase din punct de vedere economic. Este foarte ușor și mobil dar, în același timp, extrem de rezistent. Cântărește doar 1,5 Kg, fiind foarte bun pentru călătorii. E ideal pentru gătit și încălzit acasă, la cămin, în cort, sau în casa de vacanță. Este dotat cu un arzător, se alimentează cu gaz și are instalată duză pentru GPL. Plita și grătarul sunt emailate, ceea ce-i...
Reșou Olimpia 3
Modelul de reșou Olimpia 3 este perfect pentru pasionații de gătit care dispun de spații mai puțin generoase. Reșoul este dotat cu trei arzătoare pentru gătit pe plită, se alimentează cu gaz și are instalate duze pentru GPL. Plita și grătarul sunt emailate, ceea ce-i crește reșoului durata de viață și îl face mai ușor de întreținut. Capacul este fabricat din tablă vopsită în câmp electrostatic, ceea ce-i acordă produsului și mai multă rezistență.