1. Acordul utilizatorului

Websiteul www.metalicaoradea.ro este proprietatea companiei S.C. Metalica S.A. Oradea. Acest document stabilește termenii și condițiile în care puteți utiliza siteul.

Accesarea siteului presupune acordul dumneavoastră cu privire la termenii și condițiile de utilizare a siteului. Dacă nu sunteți de acord cu termenii și condițiile, vă rugăm să părăsiți acest site.

2. Drepturi de proprietate intelectuală

Întregul conținut al acestui site este deținut de S.C. Metalica S.A. Oradea și este protejat de legile dreptului de autor, legile privind proprietatea intelectuală și legile conexe.

Puteți utiliza informațiile prezente pe site doar în scopuri personale, necomerciale. Conținutul siteului nu poate fi reprodus fără permisiunea anterioară explicită a Metalica S.A.

3. Comportament ilegal sau necorespunzător. Limitarea accesului la site

Utilizatorii siteului nu trebuie să transmită pe siteul de față materiale cu conținut indecent, pornografic, defăimător, amenințător, ilegal, sau care să tulbure în vreun fel viața privată a persoanei. Utilizatorii nu trebuie să transmită pe acest site conținut care ar putea conține viruși sau e-mailuri în masă sau orice altă formă de spam.

Limbajul utilizatorilor în comunicarea cu siteul trebuie să fie unul civilizat. Metalica S.A. își rezervă dreptul de a sista accesul la site pentru utilizatorii care nu respectă aceste condiții și de a demara demersurile legale împotriva lor.

4. Politica de confidențialitate

Datele cu caracter personal, precum numele, telefonul sau adresa de e-mail pe care o transmiteți prin e-mail sau formularele de contact de pe site se face în acord cu politica de confidențialitate. În momentul în care transmiteți aceste date către site, vă exprimați acordul ca ele să intre în baza noastră de date.

5. Limitarea responsabilității

Utilizarea websiteului www.metalicaoradea.ro este în totalitate responsabilitatea dumneavoastră. S.C. Metalica S.A. nu este răspunzătoare pentru daunele directe sau indirecte care ar putea fi produse în urma utilizării acestui site.

6. Linkuri către terțe părți

Siteul poate conține linkuri către alte siteuri, care nu se află în proprietatea Metalica S.A. Compania Metalica S.A. nu controlează aceste siteuri ale unor terțe părți și nu își asumă răspunderea pentru funcționarea lor precum și a condițiilor de securitate și confidențialitate ale acestora. Alegând să accesați aceste linkuri, dumneavoastră veți fi în exclusivitate responsabil de utilizarea siteurilor la care fac trimitere linkurile în discuție.

7. Legislație aplicabilă și jurisdicție

Acest acord de utilizare al siteului este supus legislației românești. Instanțele românești sunt instanțele competente să soluționeze orice dispută care ar putea interveni în legătură cu prevederile condițiilor de utilizare sau conținutul siteului.